VEGANSK PASTA PESTO – ETT RECEPT SOM ÄR GOTT OCH ENKELT

Vegansk Pasta Pesto – här är mitt goda och enkla recept! Du behöver 2 krukor färsk basilika, en stor näve ruccolasallad, 1 vitlöksklyfta, 60 g pinjenötter, 0,5 dl solrosfrön, 1 dl olivolja, 1 nypa flingsalt, ev 2-3 tsk bjäst. Mixa samman alla ingredienser. Servera tillsammans med ruccolasallad och coctailtomater och pressa lite färsk citron ovanpå om du vill få det ännu fräschare. Det var ju inte så svårt tänker du. Nej, det har du rätt i, vegansk pasta pesto är riktigt busenkelt och mycket godare än pesto på burk.

Vegansk pasta pesto

Vegansk pasta pesto är mitt favoritrecept. Seriously! Antingen med klassiska basilikan som grund eller med avokado och färsk spenat. Här är mitt raw food vegan pasta pesto recept Varianterna kan göras i det oändliga. Om man vill kan man även ta bort pinjenötterna och ersätta dem med mandlar eller solrosfrön.

Kommentera