YOGA UTOMHUS I SOLNEDGÅNGEN

Ibland kan inspirationen och yogalusten försvinna i denna hetta. 30+ alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll. Puh! Tur att jag har min lillasyster Liv som en härlig yogakompis. Allt blir så mycket roligare när du yogar tillsammans med någon.

Yoga utomhus i solnedgången

Yoga utomhus i solen hettar också upp yoga sessionen såklart. Men att hitta platt underlag i solnedgången kanske inte är det lättaste. Men vilken tur att altanen till sommarhuset är i betong och vetter mot väst. Jackpott!

Yoga utomhus i solnedgången

Yoga utomhus i solnedgången

Vem ska du yoga med i morgon i solnedgången? Kanske din bästa vän, syrran, pojkvännen eller pappa? Alla kan yoga. Man behöver inte göra det så förbaskat svårt för sig. Jag och Liv gjorde fyra solhälsningar A och fyra solhälsningar B, Krigare A & B och några stående övningar till. Kanske 40 minuter. Sedan avslappning. Inte mycket mer komplicerat än så.

1 comment

Kommentera