YOGA CHALLENGE DAY 7 OCH 8

Yoga Challenge Day 7 och 8!

Ett bra sätt att sträcka ut kroppen på om du frågar mig! Eller ett ypperligt tillfälle att öva på handstående. Eftersom man får hela (nästan) sin tyngd på rätt sätt. För allt handlar om alignment, och det är som bekant inte det lättaste.

Yoga asana: Astavakrasana (Eight-Angle yoga Pose)
Astavakrasana (Eight-Angle yoga Pose)

Jag har inte kunnat fullfölja min 30 Yoga challenge fullt ut på grund av att jag fick problem med mitt knä efter att jag trillade rakt ned på knäet när jag stod i Sirsasana. Jag hoppas att det går över snart för jag vill köra på i samma tempo som innan. Men det är viktigt att inte pressa sig heller eller att yoga när det gör ont. För då kan yogan snarare bli slitsam för kroppen istället för stärkande. Jag har praktiserat Vinyasa Flow och Yin Yoga vilket är lugnare och kanske lite skonsammare. Yin Yogan har ju blivit lite utav en favorit hos mig. Men jag kämpar på!

Kommentera